Rintasyöpä @ Roche Campus

Rintasyöpä on monimuotoinen sairaus, joka edellyttää yksilöllistä hoitoa. Virtuaalikoulutuksissa perehdytään rintasyövän hoitoon asiantuntijaluentojen, hoitosuositusten, tutkimusnäytön ja potilastapauksen avulla.

Hepatosellulaarinen karsinooma
@ Roche Campus

Tutustu RochePRO koulutusmateriaalien kautta edenneen tai leikkauksella poistettavaksi soveltumattoman hepatosellulaarisen karsinooman ensilinjan yhdistelmähoitoon.

Reumatologia @ Roche Campus

Jättisoluarteriitin diagnostiikka ja hoito on ajankohtainen aihealue. Asiantuntijat Suomesta ja muista Pohjoismaista avaavat osiossa mahdollisuuksia ja tarjoavat käytännön työkaluja hoitotyöhön.

MS-tauti @ Roche Campus

MS-tauti on krooninen keskushermoston tulehduksellinen sairaus. MS-taudin oireet ja sairauden kulku ovat yksilöllisiä. Kansalliset MS-taudin asiantuntijat kertovat videoluennoissa MS-taudin diagnosoinnista ja hoidosta.

Keuhkosyöpä @ Roche Campus

Keuhkosyöpä ei ole vain yksi sairaus. Koulutusmateriaaleissa perehdytään erilaisten keuhkosyöpien hoitoon muun muassa asiantuntijaluentojen ja potilastapausten avulla.

A-hemofilia @ Roche Campus

RochePRO-koulutusmateriaalien kautta perehdytään A-hemofilian uusimpiin hoitovaihtoehtoihin asiantuntijaluentojen ja videoiden avulla.